دکتر قدرت الله حیدری در اول تیر ۱۳۲۸ هجری شمسی در روستای نفت چال لفور متولدشد. ایشان تحصیلات دبستانی خود را در دبستان گنج افروز شیرگاه و تحصیلات دبیرستانی خود را در دبیرستان های سپهر و رازی قائم شهر سپری نمود. ایشان در سال ۱۳۴۶ در رشته مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیر کبیر (پلی تکنیک تهران) پذیرفته شد.
دکتر حیدری پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه امیرکبیر کار خود را در صنعت برق کشورآغاز نمود. دکتر قدرت الله حیدری تحصیلات تکمیلی خود را در دانشگاه سنت پترزبورگ تکمیل و موفق به اخذ درجه دکترای مهندسی برق در گرایش انتقال انرژی شده است. ایشان منشا خدمات ارزشمندی در زمینه های علمی و پژوهشی و از برجستگان صنعت برق در داخل و خارج کشور بود.
در اوایل سال ۱۳۶۸ و در جریان برگزاری چهارمین کنفرانس بین المللی برق ، فکر برگزاری کنفرانس مستقلی در خصوص شبکه های توزیع نیروی برق توسط دکتر قدرت اله حیدری مطرح و به مهندس محمد ملاکی مدیرعامل وقت شرکت توانیر پیشنهاد گردیدکه بعداز موافقت ایشان مقررگردید دبیرخانه کنفرانس بین المللی برق که در آن موقع با مسئولیت آقای دکتر قدرت اله حیدری اداره میگردید نسبت به اجرایی نمودن آن برنامه ریزی لازم را انجام دهند.
اوایل سال ۱۳۶۹این نتیجه حاصل شدکه کنفرانسی تحت عنوان”کنفرانس شبکه های توزیع نیروی برق” در اردیبهشت ماه سال ۱۳۷۰ در ایران برگزار گردد که پس از مذاکرات انجام شده بین آقایان دکتر قدرت اله حیدری و مهندس حسین لوائی و دکتر فریبرز موجی مقرر، شهرستان بندر انزلی به عنوان محل برگزاری اولین کنفرانس انتخاب گردید.
کنفرانس دوم تا پنجم نیز با یک برنامه منسجم در استان های اصفهان، فارس، هرمزگان و خراسان برگزار و مقرر شد ششمین کنفرانس در اردیبهشت ماه ۱۳۷۵ در شهرستان بابلسر استان مازندران برگزار گردد. اما در شرایطی که کلیه اقدامات لازم جهت اجرای این کنفرانس انجام شده بود، یک هفته قبل از برگزاری آن ، اجرای این کنفرانس به آینده نا معلومی موکول شد.
از سال ۱۳۷۵ تا سال ۱۳۸۱ برگزاری این کنفرانس متوقف گردید، اما آقای دکتر قدرت اله حیدری پایه گذار این کنفرانس ، موضوع برگزاری مجدد آن را در بهمن ماه سال ۱۳۷۹ در یکی از جلسات هیئت مدیره انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران مطرح نمود و بر مبنای این پیشنهاد، مقرر گردیدکنفرانس شبکه های توزیع نیرو با همان سبک گذشته و با مدیریت ایشان که دبیر و عضو هیئت مدیره انجمن مهندسین برق و الکترونیک ایران نیز بوده اند، فعالیت خود را از سر گیرد.
آقای دکتر حیدری پس از انجام مطالعات و بررسی های لازم پیشنهاد خودرا در اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۰ به هیئت مدیره انجمن ارائه داده اند. در این پیشنهاد آقایان مهندس احمد شکوری و مهندس احمد فریدون درافشان رئیس و دبیر انجمن مهندسین شاخه تهران به عنوان مسئولین کنفرانس انتخاب شده اند. خوشبختانه بعد از ۶ سال وقفه، هفتمین کنفرانس با حضور بیش از ۱۰۰۰ نفر در اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۱ در سالن کنفرانس پژوهشگاه نیرو برگزار گردید و از آن سال به بعد این کنفرانس با یک برنامه منسجم هرساله در تهران و شهرستان های مختلف کشور برگزار می گردد.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.