علیرضا نوذری‌پور در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم اظهار داشت:‌ حدود نیمی از فاضلاب مسکونی شهر تهران در چاه‌های جذبی تخلیه می‌شوند، با  وجود این خطر ورود آن‌ها به منابع تأمین آب آشامیدنی وجود ندارد.

نوذری‌پور افزود: عمق چاه‌های آب چندین برابر عمق چاه‌های فاضلاب است و چاه‌های تأمین آب آشامیدنی فاصله بسیاری با چاه‌های جذبی فاضلاب منازل مسکونی دارند.

او تاکید کرد: هم نیترات و هم دیگر آلاینده‌های احتمالی منابع آب در چاه‌های تأمین آب آشامیدنی استان تهران به صورت پیوسته با استفاده از دستگاه‌ها و تجهیزات به‌روز اندازه‌گیری می‌شوند و اگر آب چاه‌ها یک ذره آلودگی داشته باشند، حتی یک ساعت در مدار تأمین آب تهران باقی نخواهند ماند.

نوذری‌پور تصریح کرد: هیچ چاه آبی مستقیما به شبکه توزیع آب آشامیدنی تهران وصل نیست و تمام آب‌های دریافت‌ شده از منابع سطحی و چاه‌ها پیش از تزریق به شبکه مصرف، در مخازن مخلوط می‌شوند و سپس، شاخص‌های گوناگون آب از جمله نیترات اندازه‌گیری می‌شود که اگر آب یک چاه نیترات بالاتر از حد استاندارد داشته باشد، با اختلاط این آب با آب‌های سطحی، نیترات آب پیش از تزریق به شبکه مصرف به زیر حد تعیین‌شده در استاندارد می‌رسد.

 

 

 

تاریخ درج خبر:۹۴/۱۰/۱۹

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + پنج =